Leverandører til det nye projekt - besigtigelse 19/12

7. december 2023

Vi glæder os til at få vores by konverteret fra nuværende gas/olie til grøn fjernvarme. Men inden det kan ske, skal der graves ca. 22.000 meter rør og slanger ned. Det bliver en stor opgave over 1-2 år og derfor invitere vi nu en bred vifte af virksomheder til at byde på arbejdet. 

Der skal opføres en varmecentral med luft-vand varmepumper og en varmeakkumuleringstank. Sideløbende etableres transmissionsledning til byen, og hoved- og stikledninger rundt i byen. Der er offentliggjort materiale på EU udbudsside, og med det fulde materiale på portalen i-Binder. Portalen er gratis at bruge, du skal kun oplyse din mailadresse for at få adgang. Se links m.m. i skema til højre.

 

”Er du en stor, lille, lokal eller landsdækkende entreprenør? Det betyder mindre, vi søger blot nogle som ønsker at bidrage med en stabil indsats, engagement og lyst til at løse de løbende udfordringer”

Invitation til besigtigelse tirsdag d. 19/12

Interesserede entreprenører til jord- og anlægsentreprisen indbydes til besigtigelsesmøde tirsdag d. 19/12 kl. 14-16 i Øster Bjerregrav forsamlingshus, Østervang 2, 8920 Randers NV. Du bedes tilmelde til Joachim G. Andersen på mail jga@tlv.dk. Ved mødet gennemgås udbudsmaterialet, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende udsendes referat via portalen i-Binder.

 

 

 

Læs mere om projektet

Du kan finde flere detaljer ved at klikke her.

Overblik af udbudsmaterialet

Der skal opføres en varmecentral med luft-vand varmepumper og en varmeakkumuleringstank. Sideløbende etableres transmissionsledning til byen, og hoved- og stikledninger rundt i byen. Der er offentliggjort på EU udbudsside og med det fulde materiale på portalen i-Binder. Portalen er gratis at bruge, du skal kun oplyse din mailadresse for at få adgang.